Provedba zakona

e-Learning
Prilagođeni sadržaj za tijela provedbe zakona o dubljim aspektima digitalne forenzike kao što su postupci, tehnike i alati koji se koriste u digitalnoj forenzičkoj analizi i kako ih primijeniti u forenzičkim istraživanjima s naglaskom na forenzičku vrijednost dokaza.

Kripto valute i dark web istrage

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz industrije koji rade u privatnom sektoru poput IT administratora, menadžera, osoblja informatičke sigurnosti i slično, kao i službenicima za provedbu zakona suočenim s istragama kripto valuta, kako bi im pomogli razumjeti osnove kripto valuta i dark web-a. Tečaj je podijeljen u 2 dijela.

Posebna predznanja
Sudionici bi trebali biti u stanju razumjeti materijale na engleskom jeziku i izvoditi osnovne operacije na osobnom računalu.
 


Osnove digitalne forenzike za privatni sektor

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je raznim stručnjacima iz privatnog sektora kako bi im pomogli razumjeti vrijednost i potrebu digitalne forenzike i njenih implikacija u korporativnom okruženju. Tečaj obuhvaća aspekte digitalne identifikacije dokaza, oduzimanja, trijaže na licu mjesta i druge relevantne aspekte. Tečaj je podijeljen u 13 poglavlja.

Posebna predznanja
Sudionici bi trebali biti u stanju razumjeti materijale nastale na engleskom jeziku i izvoditi osnovne operacije na osobnom računalu.
 


Upravljanje lozinkama (besplatni tečaj)

Razina tečaja: osnovna
Ovaj tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti o lozinkama i kako ih sigurno pohraniti i upravljati. Tečaj pokriva različite sigurnosne metode zaključavanja, smjernice o sigurnom pohranjivanju lozinki, razne upravitelje lozinki i kako ih koristiti. Ovaj je tečaj podijeljen u 8 poglavlja.

Posebna predznanja
Osnovne računalne vještine, dobro znanje rada u Windows operativnom sustavu. 

Detalji edukacije

Engleski jezik
Diljem svijeta

Za više informacija posjetite web stranicu e-učenje.

e-learning landing page